Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın hayatına başlayacak çevrimiçi yayın platformu Exxen’in aylık fiyatı belli ol...

Acun Ilıcalı, EXXEN üyelik fiyatını açıkladı!


Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın hayatına başlayacak çevrimiçi yayın platformu Exxen’in aylık fiyatı belli oldu. 

Bakalım Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı, fiyatıyla Netflix’e rakip olabilecek mi? Enes Batur, Tolga Çevik gibi birçok ünlü sanatçı ve YouTube içerik üreticisi ile anlaşan Ilıcalı, iki gün içerisinde yayın hayatına başlayacak çevrimiçi yayın platformu Exxen’in üyelik fiyatını Instagram hesabından duyurdu. 

Yerli Netflix olarak nitelendirilen platformun aylık 9.90 TL üyelik ücreti olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, ilk 7 gün için de ücretsiz deneme süresi tanınacağını belirtti. Merakla beklenen EXXEN platformuna üye alımı 1 Ocak itibarıyla açılacak. Bugün Acun Ilıcalı’nın açıkladığı üyelik fiyatlarından sonra birçok kullanıcının tercih etmesi beklenen platform için henüz üyelik sayfası yayınlanmadı. 

Her ne kadar 9.90 TL'lik fiyat uygun görünse de özellikle Youtube'dan transfer edilen içeriklerin bu platformda ne kadar başarılı olacağı merak ediliyor. Bakalım şimdiye kadar tamamen ücretsiz erişilen içerikler 'paralı' hale gelince de aynı ilgiyi görebilecekler mi?