Giyimx Ticaret Şirketi'ne yetiştirilmek üzere stajyerler aranıyor. E-ticarete meraklı, öğrenci ve yeni mezunlar için 50 kişilik alı...

Yetiştirilmek üzere www.giyimx.com.tr'ye stajyer aranıyor!

Giyimx Ticaret Şirketi'ne yetiştirilmek üzere stajyerler aranıyor. E-ticarete meraklı, öğrenci ve yeni mezunlar için 50 kişilik alım yapılacaktır. 

Öncelikle SEO uyumlu özgün makalele yazımı anlatılacak stajyerlere ilerleyen süreçte e-ticarete dair tüm detaylar anlatılacaktır. Başvurular tüm Türkiye için olmakla beraber İstanbul'dan başvuranlar için ofiste kısa eğitimler de verilecektir. Tıpkı internet gazeteciliğinde yapıldığı gibi SEO uyumlu, Google'da üst sıralara nasıl çıkıldığı tüm ayrıntılarıyla anlatılacaktır. Sadece makale yazmak isteyen arkadaşlar, e-ticarete merakı olmayanlar için şirketin bünyesinde olan www.iyelik.com'da da (iyelik internet gazetesi) haber yazımına devam edebilecekler.

Site yeni kurulduğu için maaş ödenmeyecek olup, gönderilecek tüm makale örnekleri özgünlük testine sokulacaktır. Çalıntı makale gönderenlerin başvurusu geçersiz sayılacaktır.

Başvuru: giyimxcomtr@gmail.com