İlan Kodu: DMTUR-HR2015/002  Pozisyon: İşletme Birimi “Fotoğrafçı” Kendi yeteneklerine göre belirleyecekleri bir veya birden fazla İşle...

Büyüyen şirketimize takım arkadaşları arıyoruz!

İlan Kodu: DMTUR-HR2015/002 
Pozisyon: İşletme Birimi “Fotoğrafçı”
Kendi yeteneklerine göre belirleyecekleri bir veya birden fazla İşletme Birimleri’miz (*) için yine kendi tercihleriyle seçecekleri bölgelerde müşteri ziyaretlerinde bulunarak şirketin müşteri portföyünü genişletecek, ilgili müşterilerin proje sürelerini yürütüp yönetebilecek, üst düzey müşteri ilişkilerini sürdürebilecek, İLETİŞİM FAKÜLTESİNİN Fotoğrafçılık bölümünden yeni mezun, Fotoğrafçılık konusunda altyapısı olan veya tecrübesiz olmakla birlikte Fotoğrafçılık faaliyetlerine ilgi duyan, birlikte çalışabileceğimiz İŞLETME BİRİMİ “Fotoğrafçı” genç ekip arkadaşları arıyoruz.
Çalışma Bölgeleri:
* Beşiktaş/İstanbul * Kadıköy/İstanbul * Göztepe & Erenköy & Suadiye/İstanbul * Kozyatağı & Bostancı & Küçükyalı/İstanbul * Maltepe & Kartal/İstanbul * Bakırköy & Bahçelievler & Merter/İstanbul * Hadımköy & B.Çekmece/İstanbul * Lüleburgaz/Kırklareli * Edirne Merkez ve İlçeleri
İlgilenen adayların info@dream-motion.net adresine fotoğraflı CV’lerini, ilan kodunu ve tercih ettiği çalışma bölgesini belirterek göndermelerini rica ederiz. Tüm başvurular şirketimizin bilgi bankasında gizli tutulacak ve değerlendirmenin sonucu kişilere bildirilecektir. Telefonla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
Yaptığımız işlerle ilgili ön bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: www.dream-motion.net
(*) İşletme Birimleri: Doğum Fotoğrafçılığı; Bebek & Çocuk & Aile Fotoğrafçılığı; Okullar & Üniversiteler Fotoğrafçılığı; Özel Etkinlikler Fotoğrafçılığı; Kurumsal Fotoğrafçılık. Daha fazla bilgi için web sitemizin HİZMETLERİMİZ/Fotoğrafçılık bölümüne bakabilirsiniz.