Hali hazırda kurulmakta olan internet televizyon projemiz için gerektiğinde dışarıdan yaptırılmak üzere programların  jenerikleri, programl...

Freelance çalışma arkadaşları!

Hali hazırda kurulmakta olan internet televizyon projemiz için gerektiğinde dışarıdan yaptırılmak üzere programların  jenerikleri, programların içlerinde kullanmak üzere animasyonlar ,  reklam ve tanıtım videoları hazırlanması gibi anismasyonlu işlerin yaptırılması ve kurgulanması için freelance çalışma arkadaşları arıyoruz. 

Adobe After Effect, Adobe premier pro , Adobe Photoshop , Edius, Nuke studio, final cut gibi programlardan en az 2-3 tanesine iyi derecede hakim , hızlı ve temiz iş teslimine özen gösteren sorumluluk sahibi arkadaşlarla çalışmak isteriz. 

Konuyla ilgillenen arkadaşlar freelance çalışma şartlarını, ücret olarak iş başına mı yoksa aylık olarak sabit bir ücret mi istediklerini açıkca belirtmeleri ve referans olarak daha önce yaptıkları en az 2 projelerin örneklerini yada varsa linklerini barisaric@gmail.com adresine beraberinde göndermeleri gerekmektedir.