İşin Ehli Grafik ve Video Tasarımcıları Arıyoruz İşin Tanımı: İşlerimiz ve sezonumuz açıldı, yeni tasarım vizyonları geliştirdik v...

Animasyon ve Görsel Tasarım Uzmanı!


İşin Ehli Grafik ve Video Tasarımcıları Arıyoruz

İşin Tanımı:

İşlerimiz ve sezonumuz açıldı, yeni tasarım vizyonları geliştirdik ve yeni müşteriler kazandık. Tüm bu işleri yetiştirmek için görsel tasarım yeteneğine sahip çalışma arkadaşları arıyoruz. Başta grafik ama hareketli tasarımlar düşünebilen, bunları Flash video veya animasyon haline getirebilen estetik yönü güçlü kişilerle tanışmak istiyoruz.

Başta Photoshop olmak üzere, oluşturduğu tasarımları Flash veya After Effects üzerinde işleyebilen eli hızlı arkadaşlar öncelikli tercihimiz olacaktır.

Sunum tasarımı, Flash üzerinde eğitim tasarımı, After Effects Video eğitimler yapabilen arkadaşların başvurmasını rica ediyoruz.
Her standartta irili ufaklı çok sayıda web siteleri, portaller ve mobil uygulamalar yapıyoruz. Tüm bu uygulamaların mulitimedya içeriklerini tasarlayacak içerik tasarımcısı arkadaşlara ihtiyacımız var. Öyle ben tek bir proje ile uğraşırım diyenlerdenseniz hiç başvurmayın. Ama zorlu ortamları severim, gelişmeyi kendi kendime değil de beni sürekli zorlayan çılgın bir patron ve istekleri bitmek bilmeyen müşterilerle sağlayabilirim diyorsanız sizi hemen bekliyoruz.
 
Lütfen deneyimsiz arkadaşların başvurmamasını rica ediyoruz. Kişileri yetiştirmeyi seviyoruz, yüzlerce kişiyi de yetiştirdik inanın, ama şu anda buna zamanımız yok. Anlayışla karşılamanız dileğiyle.