Merhaba. Kitabı yeni çıkan bir yazarımız için tüm yurt genelinde, liselerde, üniversitelerde, kitapevlerinde, derneklerde vs. imza günü ve s...

Karlı organizasyon için ortaklar!

Merhaba. Kitabı yeni çıkan bir yazarımız için tüm yurt genelinde, liselerde, üniversitelerde, kitapevlerinde, derneklerde vs. imza günü ve söyleşi organizasyonları yapacağız. Bu yüzden her ilde bize yardım edecek arkadaşlara ihtiyacımız var. Hiç bir masraf yok, kardan net pay vereceğiz. 

Yapmanız gereken :

1. Yaşadığınız ilde / ilçede bir lise, üniversite, kitapevi, kafe, dernek, alışveriş merkezi vs. uygun bir yer ile iletişime geçin. Yazarımız ve kitapları hakkında ayrrıntılı tüm bilgiler size e-posta ile zaten gönderilecek. 
2. Organizasyonun yapılacağı yerde dilenirse önc bir söyleşi / sohbet, sonra imza günü gerçekleşecek. 
3. İmza gününde satılan kitapların parası, ev sahibi okula, derneğe, kitapçıya vs. kalacak. 
4. Ancak bu yere kitaplaro biz getireceğiz. Kitapları bizden, etiket fiyatının çok altına, peşin olarak satın alacaklar. Örneğin, normalde 12 TL'ye satılan kitabı, bizden 6 TL'ye alacak. Böylece ev sahibi satılan, imzalanan kitap başına 6 TL kazanacak. 
5. Biz de size bizim kazandığımız üzerinden pay vereceğiz. Sizin tek yapmanız gereken aradaki ilişkiyi kurmak, organizasyonu sağlamak. O kadar. Temiz iş, temiz para. 
6. İsterseniz aynı ilde, ilçede birden fazla organizasyon ayarlayabilirsiniz. İsterseniz, evsahipliği yapacak yer ile anlaşıp, onlardan da komisyon alabilirsiniz. 
7. Ulaşım, yeme-içme ve gerekirse konaklama evsahibi tarafından karşılanacak. 

Bu basit iş için size teklifimiz bizim payımızdan %40 yani kitap başı 2.4 TL. 100 kitap satılırsa 240, 200 kitapta 480 ve bu şekilde....

Başvurular için kaangoktas@gmail.com

--

Kaan Göktaş
www.kaangoktas.net | twitter.com/kaangkts