Herkese merhaba, ALMANYA, FRANSA, HOLLANDA, İNGİLTERE, İSPANYA VE İTALYA'dan genç sinemacılar ile SineMASAL projemiz için TÜRKİYE de b...

SineMASAL Projesi için ekip arkadaşları!


Herkese merhaba,

ALMANYA, FRANSA, HOLLANDA, İNGİLTERE, İSPANYA VE İTALYA'dan genç sinemacılar ile SineMASAL projemiz için TÜRKİYE de bir araya geliyoruz.

SineMASAL adlı projemiz kapsamında Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin illerinde köylere giderek daha önce sinemaya gitmemiş olan çocuklara 35 mm film makinası ve dolby ses sistemi ile film gösterimleri yapacağız. Gösterimler öncesi gün boyu çocukları eğlendirici aktiviteler düzenlenecektir(canlı müzik, boyama, kukla, pandomim ve sihirbaz gösterileri).

Gittiğimiz her ilde Şişli belediyesi sponsorluğunda 3 gence (toplamda 18 adet) tekerlekli sandalyelerini hediye edeceğiz.

Projenin Mardin ayağında MAKE A WISH / BİR DİLEK TUT derneği ile ''hayati tehlike taşıyan hastalığı ile mücadele eden'' bir çocuğun kalbinde yaşattığı bir dileğini gerçekleştirerek onunla masal tadında bir gün geçireceğiz.

Bütün etkinlikler video kaydına alınacak ve profesyonel ellerde post prodüksiyonu yapılarak KAMERA ARKASI BELGESELİ gala gösterimi yapılacaktır. Bunun için Şişli Belediyesi tarafından Cemal Reşit Rey gösteri merkezi tahsis edilmiştir.

Festivalin açılış ve kapanış günlerinde NTV ve TRT 1 aracılığı ile canlı yayınlar planlanmaktadır. Birçok tanınmış yönetmen ve oyuncu projemize destek olma amacı ile dönüşümlü olarak farklı illerde bizlere katılacaktır.

SİNEMAYA GÖNÜL VEREN İNSANLAR OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ SineMASAL PROJEMİZİN SİZLERİN DEĞERLİ KATKILARINA İHTİYACI VAR.

Cihangir Susam sokakta Mantar Sinema Reklam şirketinin bizlere tahsis ettiği ofiste çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Çalışma grubumuza;

Metin yazarları (2 kişi) : Hazırlayacağımız tanıtım broşürleri, afişler ve diğer çalışmalarda kullanılmak üzere yazılacak metinler,

Sponsor Sorumluları (2 kişi) : Projemize destek olablecek potansiyel sponsorların belirlenerek listelenmesi ve görüşme ekibine iletilmesi,

Bilgi İşlem (2 kişi) : Web sitesi, facebook, twitter gibi sosyal medya çalışmalarını yürütülmesi,
alanlarında bizlere destek olabilecek çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var.

Bu alanlar dışında sizlerin aklına gelen BENİMDE BÖYLE BİR KATKIM OLSUN dediğiniz durumlar içinde lütfen bize ulaşın.

SİZLERİN VARLIĞI BİZLERİ GÜÇLENDİRECEK...